Monday, June 23, 2014

Sponsored Review: Revlon Colorburst Matte Balm

SPONSORED REVIEW:
Revlon Colorburst Matte Balm
Sultry Sulfureuse
by: @ClaraNovK




Hello guys,
balik lagi nih saya dengan ulasan review menarik tentang kosmetik yang sedang booming..
yaitu produk terbaru colorburst matte balm yang dikeluarkan dari vendor Revlon!
seru banget ya, bisa punya koleksi bagus dengan harga yang terjangkau..
yuk kalau yang penasaran sama reviewnya, langsung aja di cek review-nya di bawah ini..


here is the product i'm talking about:
Revlon Colorburst Matte Balm


Revlon edition

Color: 225 Sultry Sulfureuse

Bar Code Revlon Colorburst Matte Balm

and here is about the swatches:

Revlon Matte Balm Open

More Details Revlon Colorburst Matte Balm

Swatches Revlon Colorburst Matte Balm


and here is the picture when i apply on my lips:

Apply Revlon Colorburst Matte Balm


Final Looks!

Final Looks!


Kelebihan:
1. suka dengan warnanya yang tidak terlalu mencolok dan sangat pigmented! serius ga boong deh..
2. disamping itu design-nya yang lucu dan gendut (seperti saya) :p .. sangat mudah dipakai dan tidak bikin repot ( karena tidak usah susah-susah di serut, tinggal di puter saja bagian warna perah di bawah gagang lip balm)
3. bisa bertahan 6-7 jam (tidak pakai acara makan atau minum)
4. wangi Revlon Matte Balm ini yummy banget .. kayak wangi permen karet ... dan wangi untuk setiap varian warna itu berbeda-beda.. kalau warna merah maroon ini (seperti yang saya punya) adalah wangi permen karet, dan saya sempat mencoba punya teman saya yang warnanya pink itu wanginya adalah stawberry.. :')
jadi ini matte balm atau permen sih? *salah fokus*

Kekurangan:
1. kekurangannya apa ya? sepertinya sejauh ini belom ada ditemukan cacatnya deh..
kecuali kurang banyak aja di kasih produk review-nya #eh 


Berapa harga Revlon Colorburst Matte Balm?
Harganya adalah 88 ribu rupiah / tidak sampai 10$

Dimana bisa beli Revlon Colorburst Matte Balm?
kamu bisa mendapatkannya di gerai-gerai toko yang bekerjasama dengan pihak Revlon..
seperti di Guardian, Century, Hypermart atau juga carefour..
biasanya bisa langsung ditemukan pada deretan kosmetik dan juga perawatan tubuh lainnya.

Monggo dilihat account social media saya yang lainnya di:
My Blog: www.thepeachbeauty.com
My Email: claravanorchidee@gmail.com

so, i think thats all about my review..
let me know what you think..
please drop your comments on my post!


THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,



Clara xxx

38 comments:

  1. waaah, aku pengen nyoba, tapi colorburst nya revlon kayaknya masih tetep ada gloss nya ya? aku sukanya yg superrr matte :)

    http://gleamingdiamante.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. menurut ku sih ini cukup matte kok..
      ada glosssnya tapi sedikit banget.. :p
      beda-beda kali ya kesukaannya tiap orang .. hehe
      thank you for visiting mine! :)

      Delete
  2. The colour really suits you well. :D but this probably isn't my shade. :/ great review though. thanks for sharing!

    Gig Love,
    Siew Hui
    http://3verythingilove.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Matte, colored balms, especially the super pigmented ones, are one of my favorites. Especially since I have dry lips but love my lip products with a matte finish. The shade of this is lovely!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes indeed!
      fit on you for this case..
      thank you arian x

      Delete
  4. You have cool skin which is why any kind of berry shade looks so great on you. (I have warm skin so I would have to choose a different colour for my lips)

    ReplyDelete
  5. Beautiful color - I love this style of pencil, really easy to wear and so versatile! <3 GIGLove

    ReplyDelete
  6. I've seen a lot of reviews of this before so I wanna give this a try too. lol Love the shade you picked!

    ReplyDelete
  7. Can't understand most of what you wrote because they're not in English.... But the swatch looks really pigmented and the colour is pretty!
    Giglove

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha im sorry mia :(
      im so sorrrry ...
      next time i will posted in english..
      thank you :)

      Delete
  8. The shade looks absolutely lovely and it will definitely suit you. Wish the review was written in English though. Lots of GIG love :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. im so sorry..
      next time i will wrote in english.. promise! :)
      thank you for dropping by..

      Delete
  9. I love all the colours of all the relvon matte balm!!

    ReplyDelete
  10. Lovely shades and you look gorg in that! I think it might not suit me ><

    ReplyDelete
  11. Aduhhh aku pengen nyoba ini dari dulu tapi blom kesampean ckck ,bagus warnanya di kakak ,itu kakak di sponsor revlon nya??

    Angiebeautydiaries.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. erm i wanted to try this too but mayb another colour...this colour look good on you but mayb not for me..

    ReplyDelete
  13. I freaking love these Revlon Lip Balms <3 they color is bit of out of my comfort zone but still looks so pretty .

    ReplyDelete
  14. I always liked the look of those.... for some reason I find them very comforting... big fat pencil :-)

    ReplyDelete
  15. Great review darling ! I am using the same lip crayon too and I cnat agree more that it's amazing ! :D

    www.smallnhot.com

    ReplyDelete
  16. great shade! i still need to try these and their other ones

    ReplyDelete
  17. beautiful shade, hope they come to malta , nice post

    ReplyDelete
    Replies
    1. you live in malta?? omg really nice place..
      i wish i can go there for holiday ..
      so envy
      thank you for dropping by ..

      Delete
  18. Great post. I love this shade and I love Revlon at the moment.
    GIG LOVE | The Life of Leeshastarr

    ReplyDelete
  19. I have this color and I love it! It looks great on you.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...