Sunday, March 27, 2016

Makeup Tips & Fact: Bioderma Draws on Cosmetic Beauty Secrets and Dermatologist Remedies of Women All Around The World


Makeup Tips & Fact: 
Bioderma Draws on Cosmetic Beauty Secrets and Dermatologist Remedies 
of Women All Around The World
By: @ClaraNovK




Hello Peach!
Pada post kali ini aku akan berbagi tentang pengalamanku di dalam membersihkan wajah.
Sebab kalau wajahmu tidak sangat bersih saat menghapus sisa makeup, itu bisa menjadikan pemicu bruntusan pada wajah, yang pada akhirnya mengakibatkan jerawat dimuka.
Kesel banget kan jadinya kalau muncul si jerawat nakal tersebut.
Mahal-mahal beli cream malam, tetapi dalam satu malam saja jerawat bisa muncul pada kulit mulus mu itu.

Pernah tidak kamu punya masalah untuk menghapus makeup?
Apalagi makeup waterproof untuk penggunaan produk seperti mascara, eyeliner, dan juga lipstick.
Aku adalah salah satu orang yang paling ribet dalam urusan membersihkan dan menghapus makeup setelah berpergian.
Kadang kalau salah beli makeup remover, membuat kulitku jadi perih dan juga sangat pedih digunakan pada area mata. :')

Tahap-tahap menghapus makeup yang harus aku lalui banyak sekali sebelum akhirnya bisa tidur nyenyak.
Biasanya aku membersihkan wajah menggunakan baby oil, lalu cleansing oil, kemudian membersihkannya lagi dengan makeup remover cair, baru akhirnya cuci muka dengan sabun.
Setelah cuci muka dengan sabun pun aku juga masih kurang yakin dengan teknik menghapus makeup yang sudah aku terapkan di wajah.
Kemudian aku mengambil dan menggunakan kembali toner wajah, baru deh bisa tidur nyenyak.

Kurang lebih sudah 5 produk aku gunakan sekaligus hanya untuk menghapus makeup.
Sangat tidak ekonomis dan juga tidak efisien.
Jadinya malah males bersihin muka, sangking ribetnya menghapus sisa makeup di wajah.

Tapi semenjak aku menemukan Bioderma!
Kini aku tidak malas lagi untuk membersihkan makeup.
Cukup dengan sekali sapuan, kini makeup yang ada di wajahku langsung hilang.

Penasaran apa sih itu Bioderma?
Baca keterangannya lebih lanjut di bawah ini ya.
Enjoy <3


Yuk kita mengenal dan membahas lebih jauh tentang Bioderma:
1. Apa sih itu Bioderma?
Bioderma adalah merek dermo-kosmetik. Yaitu skincare yang menggabungkan kosmetik dan tindakan dermatologis. Skincare Dermo-kosmetik dianggap sebagai kosmetik berteknologi tinggi yang mungkin memerlukan rekomendasi dari ahli kulit. Bertujuan mempertahankan kulit yang sehat dan cantik.

2. Darimana ya asalnya?
Bioderma ini berpusat di Perancis.

3. Siapa sih yang menemukan Bioderma?
Pendiri Bioderma adalah Jean-Noel Thorel. Beliau adalah Dokter di farmasi, Biologist, Cellular Biology Specialist. Melihat banyak sekali masalah kulit yang muncul dan dialami oleh wanita. Jean-Noel Thorel akhirnya angkat bicara: "sebenarnya salah satu solusi kulit yang bermasalah adalah kulit harus kembali pada perawatan yang alamiah dan natural". Tidak hanya berpendapat tetapi beliau juga memberikan solusi dengan menghadirkan Sensibio H20 atau lebih dikenalnya dengan Bioderma.

4. Bioderma mengandung Micellar Water maksudnya apa ya?
Micellar Water sendiri maksudnya adalah mengandung micelles yaitu butiran minyak mikroskopik yang di mana pada saat dituangkan di kapas, bersamaan dengan kapas, ia akan berfungsi seperti magnet dalam menyedot semua kotoran dan minyak-minyak berlebih pada wajah sehingga wajah bersih. Hanya dibutuhkan sekali sapuan saja sudah dapat mengangkat makeup pada wajah. Sehingga membersihkan wajah sekarang menjadi sangat efisien dan juga ekonomis.

Micellar water konon dibuat karena air di Perancis tidak ramah untuk kulit sehingga mereka yang memiliki kulit sensitif tidak bisa menggunakan air keran untuk membersihkan wajah. Kemudian Micellar water digunakan sebagai pengganti air biasa dalam membersihkan wajah.


5. Yakin Bioderma produk yang aman untuk digunakan?
Yakin banget dong! Justru Bioderma sangat dianjurkan oleh banyak ahli dermatologists dan sudah banyak digunakan oleh klinik dermatologi di Indonesia. Salah satunya klinik dermatologi di Indonesia yang menganjurkan Bioderma adalah Senopati Skin Center dan Bamed Skin Care. Disamping itu juga para MUA (Makeup Artist) sangat menganjurkan untuk menggunakan Bioderma. Salah satu MUA ternama yang menganjurkan penggunaan Bioderma adalah Lisa Eldrige, QQ Franky, Gregoris Pyrpylis, dan Iwwan Haroun.


Kenapa Bioderma ini beda dari makeup remover pada umumnya?

1. Daya Tinggi Membersihkan dan Menghapus Makeup (Hanya dengan sekali sapuan)
Seperti yang sudah di jelaskan sebelumnya, karena Bioderma ini mengandung Micellar Water maka dari itu kinerja kerja dari bioderma ini sendiri sangat berdaya tinggi dalam membersihkan dan menghapus makeup.

Kita tidak memerlukan lagi double cleansing. Karena cara kerja Bioderma itu sendiri sudah menyerupai Double Cleansing. Untuk sapuan pertama bisa membersihkan makeup, serta untuk sapuan yang kedua kalinya bisa membersihkan makeup secara menyeluruh.


2. Lembut dimata dan cocok untuk kulit sensitive
Jujur siapa yang paling males untuk bersihin muka pada area mata?
Aku adalah orang yang paling pertama akan tunjuk jari.
Karena untuk makeup remover pada beberapa brand sangat tidak bersahabat dimata.
Sudah pedih dimata, makeup remover-nya tidak bekerja secara maksimal pula.
Membuat momok tersendiri kalau harus menghapus makeup di area mata.

Tetapi Bioderma ini memang berbeda.
Teksturnya sendiri sudah menyerupai air, kalau aku menyebutnya adalah miracle water.
Sudah lembut dimata, Bioderma sangat ampuh menghapus mascara serta eyeliner yang berkonotasi waterproof.
Makin senang deh jadinya berkreasi dengan mata menggunakan warna-warna yang bold. <3


3. Memberikan kesegaran seketika pada kulit wajah
Bioderma bisa dibilang produk yang aman digunakan untuk kulit sensitif sekalipun. Karena setelah menggunakan Micellar water dari Bioderma ini, kulit terasa dingin dan tidak kering seperti jika kita menggunakan pembersih wajah dari tisu yang kaya akan astringen.


4. Harga sangat bersahabat dengan kantong!
Pada umumnya, makeup remover yang mengandung Micellar Water ini sangat mahal dan tidak terjangkau untuk beberapa kalangan. Tetapi Bioderma membuat mimpi setiap wanita menjadi kenyataan. Bioderma menjual kualitas dengan harga yang terjangkau. Dibandingkan harus membeli ber-step-step makeup remover, alangkah lebih ekonomis jika membeli Bioderma. Untuk ukuran yang 100ml aku bisa menggunakannya selama kurang lebih 3 minggu. Pokoknya pengeluaran untuk beli makeup remover bisa jadi lebih irit. Ukuran Bioderma 100ml kamu bisa mendapatkan dengan harga 99 ribu rupiah saja. Langsung visit ke website Bioderma ya ---> Bioderma.


Product Details:

Bioderma Sensibio H2O - Makeup Removing Micelle Solution

Bioderma Sensibio H20

Before and After 


Descriptions:
Sensibio H2O is the 1st and only dermatological micellar water perfectly compatible with the skin: its fatty acid esters, the constituent elements of micelles, are similar to the phospholipids of the skin cell membranes
and naturally help rebuild the skin's hydrolipidic film.

Directions:
Morning and/or evening – 7 days a week

1. Soak a cotton pad with Sensibio H2O.
2. Gently cleanse and/or remove make-up from your face and eyes.
3. Re-apply until the cotton pad becomes clean.
4. Lightly dab your face with a clean cotton towel.


Mau menangin produk Bioderma selama satu tahun?
Yuk Caranya gampang visit website Bioderma dan ikutin aturan untuk memenangkan hadiahnya.
Disamping itu kamu bisa mendapatkan harga special dari Bioderma.
Hanya dengan 99 Ribu Rupiah kamu bisa dapatin Bioderma ukuran 100ml.
Boleh langsung visit ke website Bioderma!
Jangan sampai kamu melewatkan kesempatan ini ya! <3
Good luck..


I Love Bioderma!
Powerful and The Best Makeup Remover Ever! <3 <3



so what do you think?
drop some comments on my post below..
let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,





Clara xxx

Makeup Tips: 3 Different Ways To Wear Red Lipstick With Sociolla


Makeup Tips: 
3 Different Ways To Wear Red Lipstick 
With Sociolla
By: @ClaraNovK




Hello Peach!
Recently i love to share with  you guys about my tips in makeup.
Because only using one makeup, doesn't work anything to cover your skin.
Sometimes we must think smart to use makeup in different way.

Today I have got package from Sociolla.
They are giving me really cute red lipstick from NYX.
I really love NYX, it does really pigmented into my skin tone and easy to apply.
NYX Matte Lipstick - Indie Flick (the price is also cheap).

If you interested with my review.
please keep continue reading below.
enjoy! <3



3 Different Ways to Wear Red Lipstick With Sociolla:

- Red Lipstick as Dark Circle Concealer and Coverage
All you need:
1. NYX Matte Lipstick - Indie Flick From Sociolla
2. Concealer


- Make a Blusher
All you need:
1. NYX Matte Lipstick - Indie Flick From Sociolla



- Ombre Lipstick
All you need:
1. BB Cream
2. NYX Matte Lipstick - Indie Flick From Sociolla



Product Details:

Product Details
&
Apply on my hand


Final Looks:


Final Looks!





How much does it cost NYX Matte Lipstick - Indie Flick?
The price is 130K IDR (Indonesian Rupiah) or $USD 10.
Usually price in sociolla is way cheaper than you buy in the counter.


Where To Buy Your Favorite Cosmetic?
All what you need is on Sociolla.com
Order and grab yours now for sure.
Enter CLA50 at checkout and enjoy your 50K IDR off your purchase.


Keep In Touch With Sociolla.com:
Facebook Fanpage: Sociolla
Twiter: @sociolla_id
Tumblr: Sociolla
Pinterest: Sociolla
Instagram: @Sociolla
Official Website: www.sociolla.com

so what do you think?
drop some comments on my post below..
let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,





Clara xxx

Monday, March 14, 2016

Makeup Tips: 3 Different Ways To Wear BB Cream With Nature 24


Makeup Tips: 
3 Different Ways To Wear 
BB Cream With Nature 24
By: @ClaraNovK




Hello Peach!
There is a new arrival product from Nature 24.
I had ever wrote about Nature 24 product before, and i ever mentioned that i love their BB Cream.
Now, they are having a new family member in their collection.

BB Whitening Cream From Nature 24.
The new packaging is nice and more elegant with that silver tube.
The formula in their new collections of BB Cream become greater.
Full coverage into your skin and fit for you who has sensitive skin.
Recovery Sun with SPF 50+PA+++.

I am not gonna make a tutorial review how i use BB Cream from Nature 24.
But my post is gonna give you some tips and trick how to use BB Cream in different ways.
I hope you guys like it and useful for you <3

If you are curious about my post.
Please Keep Continue Reading!
ENJOY! <3





3 Different Ways to Wear BB Cream With Nature 24:
- BB Cream as Highlighter
All you need:
1. Powder Eyeshadow (Shade: Golden)
2. BB Whitening From Nature 24

- Make a Cream Blusher
All you need:
1. Lipstick In Any Shade You LIke
2. BB Whitening From Nature 24

- Make Your Own CC Cream Makeup Based
All you need:
1. Moisturizer/ Day Cream
2. BB Whitening From Nature 24



Product Details:

Nature 24


BB Whitening Cream



Product Swacthes:

Apply on my hand




Apply on my Face:


Apply BB Whitening From Nature 24
& Final Looks!




What I Like?
1. Coverage my skin face so well
2. Don't make breakout on my face
3. Natural Finish looks


What I Hate?
So far until now i love this product.
I hope to see this product in more shade of bb cream.
Somehow it is so difficult to find darker shade products.


How Much Does It Cost For BB Cream Nature 24?
It does cost around $USD 20 or 214K IDR (Indonesian Rupiah).
Full size 50 ml.


Where You Can Buy Nature 24?
You can find it on their official website.
for more details click the link below.
CLICK ME


Nature24 Social Media For More Info?
Official Website: www.nature24.co.id
Facebook Fanpage: Nature24 ID
Twitter: @nature24id


so, i think thats all about my review..
let me know what you think..
please drop your comments on my post!


THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,





Clara xxx

Sunday, March 13, 2016

Beauty Swap Box With beautyappetite.com

Beauty Swap Box 
With
By:@ClaraNovK





Hello Peach!
Finally me and jessica will be back again in collaboration!
We actually already plan this so long time ago.
Because we are so busy with the working life, so it took a while to arrange this collaboration.

Our collaboration today is gonna be a little bit different.
Because we gonna do the Beauty Swap Box.
The box we swap worth it $30 or 300K IDR (Indonesian Rupiah).

If you curious about this post!
Please keep continue reading and watching the video.
Enjoy <3 xx








Product that Jessica's sent to me:
1. Silky Smooth Translucent Powder From Make Over
2. Lip Balm Cocoa From Utama Spice
3. Blusher From Wet n Wild
4. Exclusive Lipstick From Wardah
5. Master Liner From Maybelline
6. Luxury Faux Lashes From Lavie
7. Trivia Eye Shadow From Make Over



Don't forget to go to Jessica's Channel!
And watch the video on her youtube.

video


so what do you think?
drop some comments on my post below..
let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,





Clara xxx

Tuesday, March 1, 2016

Makeup Review: L.A.Girl Pro Conceal HD-High Definition Concealer


Makeup Review: 
L.A.Girl Pro Conceal 
HD-High Definition Concealer
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
Today i am gonna review about makeup and be swag like Kim Kadarshian.
Because today will talk about Highlight and Contour.
If you "still" don't understand about highlight and contour, you can read below on "Directions".
I wrote all the easy techniques you can use to highlight your face and contour your jaw line.

Nowadays makeup is become so expensive and sometimes not worth it.
L.A Girl is my only one choice i have.
This is not make me disappointed, price and quality all is fine.
The shade Pro Conceal from L.A.Girl is variety and many of choices.


So if you curious about my post,
Please keep continue reading <3
Enjoy!


Here is the product:


Medium Beige & Toast 
L.A.Girl Pro Conceal


L.A.Girl Pro Conceal



Swatches about this product:

Swatches Toast 
&
Swatches Medium Beige
L.A.Girl Pro Conceal





and here is the final looks picture:


Final Looks


Description Product & Directions:
Descriptions:
Brand : L.A.Girl Pro Conceal HD-High Definition Concealer
Edition: Medium Beige (Highlight) & Toast (Contour)


Directions:
Highlight Spot:
1. Highlight the bridge of your nose to lighten the face, avoid the tip.
2. Highlight between the brows where a furrow may appear.
3. Highlight under the eyebrow arch to lift the brow and brighten the eyes.
4. Highlight the high point of the cheekbone to define the cheek.
5. Highlight creases that create shadows such as in the nasal fold area.

Contour Spot:
1. Contour on each side of the nose to make it look slimmer and defined.
2. Contour tip of the nose in V shape to shorten the length.
3. Contour under the jaw line to add definition and slim the face.
4. Contour around the hairline to warm the face and shorten the forehead.
5. Contour one inch above the temple to add depth to the face.
6. Contour the underside of the cheekbone to strengthen your bone structure.

What i love?
The color is so pigmented and true high definition.
Bringing your makeup into the professional class.
The dimension on your face is so bold and strong.


What i hate?
So far until right now i love this product.


How much does it cost L.A.Girl Pro Conceal HD-High Definition Concealer?
It does cost 64K IDR (Indonesia Rupiah) or USD$ 5 - 6.

Where you can purchase L.A.Girl Pro Conceal HD-High Definition Concealer?
You can find it on online shop (either PO or Ready Stock, depends on the online shop).
But i have bought it on my trusted online shop at Beauty Haul Indo.
They are start business from instagram now become larger industry until open their officially website online shop.
So, everything more efficient, easier, and well organized since they are open their officially website for online shop.

Keep In Touch With Beauty Haul Indo:
Official Website: www.beautyhaulindo.com
Facebook Fanpage: Beauty Haul Indo
Instagram: @beautyhaulindo


so what do you think?
drop some comments on my post below..
let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,




Clara xxx
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...