Thursday, April 26, 2018

Skincare Review: Rice Face Cream From Adoree


Skincare Review:
Rice Face Cream From Adoree
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
I have new skincare, and im so in love with this product.
Who doesn't know adoree?
It's skincare from Paris, i heard some people use it and satisfied with this product
I have tried it and love it as well.
It made from Rice Skincare, so unique isn't?

There some interesting fact about adoree i will share to you.
Adoree is manufactured in the same factory as Chanel Makeup and Dior Skincare
and believe it or not, contains no chemicals at all.
It's so natural skin care and totally safe for any skin condition.

It's so gentle and moisture my skin so well.
The fragance is not really strong.
Totally different with the other face cream, my favorite botanical skincare.
It's so special on my skin.

So if you curious about my post,
Please keep continue reading <3
Enjoy!


Here is the product:

Adoree Paris Rice Face Cream


Product More Details:


More Details Adoree Paris Rice Face Cream


Swatches about this product:

Swatches Adoree Paris Rice Face Cream



and here is picture:

Radiant Face After Using 
Rice Face Cream From Adoree Paris


Descriptions Product & Instructions:
Descriptions:
Brand: Adoree Paris
Edition: Rice Face Cream

ADOREE Paris Skincare is a safe and high quality natural skin care with sensitive ingredients (oily, acne, and dry).

ADOREE Paris Skincare has major benefits and as an anti aging agent.

The benefits of natural extracts from bamboo root extracts Morius bombicis root extract is very easy starting from 18 year old and up, pregnant woman & breastfeeding also for others. Formulated for Asian skin without effects, feel the benefits in 3 days of usage!

Benefits of ADOREE Paris Skincare:
­čĺ«Complete deployment
­čĺ«Avoid black spots and acne scars
­čĺ«Help acne
­čĺ«Sutorize the skin and keep its moisture
­čĺ«Antioxidan counteract free radicals
­čĺ« Stimulates collagen and elastin in the skin
­čĺ« Inhibit excessive skin pigmentation
­čĺ«Regenerate dead skin cells naturally without exfoliation
­čĺ« Tighten the skin and fade the wrinkles on the face
­čĺ«Make skin flawless and radiant

Rice Face Cream
Moisturizing cream morning with a very complete composition to nourish your skin cell. Contains Oryza sativa starch that serves to brighten, smoothing, fade black spots / acne scars and Scutellaria Baicalensis root extract is believed to be a skin moisturizer, inhibits melanin synthesis which causes black spots / skin pigmentation, protects the skin from the bad effects of UV as well as enlightening.

ADOREE Paris Rice Face cream also contains the natural goodness of Sweet almond oil and Jojoba seed oil.
Saxifraga sarmentosa extract in it serves as Lightening / whitening agent, antioxidant, and anti wrinkle agent, so as to effectively fade wrinkles and tighten the skin at once!
Grape fruit extract in ADOREE Paris Rice Face cream serves as an antioxidant and lightening agent, which is able to brighten the skin and maintain the regeneration of skin cells well.

How to Use:
Use after applying serum, smooth to face and neck, and then directly using powder. or you can also used as base make up.

What i love?
1. Affordable Price
2. Easy to apply and bring
3. Moisturise my skin face
4. Not too strong fragrance
5. Mild on my skin

What i hate?
So far until now i love this product.

How much does it cost Adoree Rice Face Cream?
It does cost around IDR 500.000 (Indonesian Rupiah) / USD$ 37.

Where you can purchase Adoree Rice Face Cream?
You can only buy it online.
Questions or Buying WA: 082211164663 / 0812 80090660
Line: byanmahput

Keep In Touch With Adoree:
Instagram: @adoreeparis_id
Official Website: www.adoreeskincare.com

So what do you think?
Drop some comments on my post below..
Let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,




Clara xxx

Monday, April 9, 2018

Event Report: Kin Bulgarian Yogurt The Secret To Living Younger


Event Report:
Kin Bulgarian Yogurt
The Secret To Living Younger
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
Pada hari kamis, 22 Maret 2018 kemarin aku baru saja datang ke acara launching Kin Bulgarian Yogurt.
Kin Bulgarian Yogurt ini adalah persembahan dari PT. ABC Kogen Diary.
Yogurt ini beda dari yang lain, lebih fresh dan juga lebih enak.
Jujur aku lebih suka dengan #kinyogurt


Rasa Yogurtnya itu pas dan authentic seperti yogurt dari Bulgaria Asli.
Orang Bulgaria terkenal dengan penduduknya yang terlihat awet muda.
Ternyata #thesecrettolivingyounger adalah orang Bulgaria yang menyukai makanan serta minuman sehat, salah satunya adalah dengan mengkonsumsi Yogurt.
Terinspirasi dari Yogurt Bulgaria, maka PT. ABC Kogen Dairy mencoba untuk membawa produksi Yogurt ke Indonesia beda dari yang lain. 

If you curious about my post.
Please keep continue reading!
Enjoy! <3



Apa Itu Kin Bulgarian Yogurt?

Pada tahun 1905, Dr. Stamen Grigorov menemukan bakteri Lactobacillus Bulgaricus di pedesaan Bulgaria. Bakteri ini penting untuk proses fermentasi yogurt yang tidak hanya memberikan rasa lezatnya yang otentik, tetapi juga bertanggung jawab atas apa yang banyak orang percaya sebagai rahasia negara untuk awet muda, kebahagiaan dan umur panjang.


Dikenal sebagai makanan ajaib, yogurt telah menjadi bagian makanan pokok Bulgaria selama berabad-abad karena sifat obatnya. Dr. Ilya Mechnikov, seorang pemenang hadiah mulia menghabiskan kariernya mempromosikan yogurt ini dan mengklaim hubungannya dengan banyak centenarian yang tinggal di pegunungan di Bulgaria.


Original is my Favorite

Bagaimana sih keseruan acaranya?

Acaranya berlokasi di Rumah Maroko, kebetulan dekat dengan kantorku jadi tanpa pikir panjang lagi langsung datang saja deh.
Aku cukup terkesan sih dengan lokasinya, karena dekorasi venue-nya itu sangat pas dengan produk yang akan launching dari PT. ABC Kogen Dairy yaitu Kin Bulgarian Yogurt.
Kenapa aku terkesan banget? karena dekorasinya itu ala-ala negara dari Bulgaria gimana gitu. haha

Tempatnya bagus

Pintu Masuk Rumah Maroko

Rumah Maroko Tampak Depan


Acara dimulai dengan registrasi peserta di front desk yang tersedia didepan venue.
Lalu ada coffee break singkat sambil menunggu acaranya dimulai.
Tersedia banyak sekali Bulgarian Yogurt yang memang disediakan untuk para awak media dan blogger yang datang ke acara tersebut.

Meja Registrasi

Pintu Masuk Rumah Maroko


Disana aku juga bertemu dengan Nadine Chandrawinata yang selaku Brand Ambassador dari produk Kin Bulgarian Yogurt.
Walaupun ga kesampean untuk foto bareng dengan Brand Ambassador, Tapi aku sempat mengambil gambar Nadine pada saat pengambilan foto untuk promosi Kin Bulgarian Yogurt.

Brand Ambassador
Nadine Chandrawinata

Acara akhirnya dimulai dan di buka oleh Pembawa Acara.
Sebelum masuk ke acara talkshow dengan Nadine Chandrawinata, pertama-tama ada performance tarian Kitka Dance.
Kitka Dance itu adalah Tarian asal dari Bulgaria. Tarian ini diambil karena sesuai dengan tema Yogurt dari Bulgaria.

Acara talkshownya berlangsung sangat seru dan menarik sekali.
Karena baru kali ini kita tahu bahwa minuman yogurt yang tampaknya sederhana sekali, ternyata memberikan manfaat bagi tubuh kita sebegitu luar biasanya.

Kin Bulgarian Yogurt

Bulgaria tidak diragukan lagi adalah orang-orang tercantik di dunia yang mampu melestarikan masa mudanya dengan baik. Di Pegunungan Rhodop Bulgaria Anda akan menemukan orang-orang bahagia yang indah hidup lebih lama. Mereka mengklaim rahasianya adalah menjalani kehidupan yang sederhana, tidak memiliki stres, menghirup udara bersih dan makan sehat. Ketika ditanya apa yang mereka makan secara teratur, ternyata yogurt Bulgaria adalah bagian besar dari diet mereka.

Akhirnya tiba dipenghujung acara, tidak lupa aku berfoto-foto ria di Rumah Maroko ini.
Banyak spot-spot menarik yang tentunya instagramable.
Cukup recommended buat kamu yang suka tempat-tempat unik, maka kamu harus wajib kudu datang ke tempat ini.
Sesi Pemotretan Brand Ambassador

Tempatnya so natural

Kin Bulgarian Yogurt

I Love Bulgarian Yogurt


Find Out More In Social Media Kin Bulgarian Yogurt:
Instagram: @kindairyid


So, I think that's all about my review..
Let me know what you think..
Please drop your comments on my post!



THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,





Clara xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...