Thursday, October 30, 2014

Welcome Aboard: Seeties.me (Seetizen Expert, a recognition that will bring you lots of fun!)


Welcome Aboard:
Seeties.me
(Seetizen Expert, a recognition that will bring you lots of fun!)
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
today i'm gonna writing in English and Indonesian.
but i prefer to writing more details in English..
and just a little overview write in Indonesian..
you will love it when you know it about another new application gonna launching open for public very soon..

not so many people know about seeties.me
because seeties.me have not open for public yet..
they are currently still improve their own website to be better until its ready open for public..
if you want to join, you can read more my post below..

now, i already be the part of seetizen expert for Indonesia..
(yay, i feel so proud of it)
This is My Account: ClaraNovK
CLICK ME to find out more about mine..

lately i got exclusive invitation to join seeties.me
want to know deeper about seeties.me?
ok here we go i will explain it..

What Is That Seeties.me?
The Seetizen Expert Program is a special initiative designed to recognize the recommendations of local Seetizens who love and care for their neighbourhood and city. The categories we have now are Arts & Crafts, Beauty & Fashion, Food & Drinks, Kitchen Recipes, Outdoors & Attractions, and Performing Arts. We hope to expand the categories over time.


In Seeties I can communicate my passion in writing, and sharing my passion with other bloggers, connect with bloggers from Singapore, Taiwan, Philippines, Malaysia and Thailand. And its more exciting again, we can share your recommendations with easy and fast from the mobile phone, with location based services.

Seeties missions are to brighten the lives of our city, connecting people with the best things to happen in our city, simple but meaningful!! targets for the bloggers is expert in recommending the exciting things happening in our city, share your recommendations about your city, and make the reader feel warm/euphoria recommendation of your city.

I am very happy to be part of a great community that mission for the happiness of the people living in the city, met with people who have a passion for writing as I was experienced it to share theirs very precious moment. If I can, you can also be local expert for your town !!


HOW TO JOIN?
and if you feel interested to join with seeties.me..
you can get your exclusive invitation by put your email CLICK ME
and they will send you invitation code join to their website by email..
dont forget to join with us..
see you there and i can't wait to read your experience from your country..



Indonesian:
Hei, Sekarang aku uda jadi Seetizen Expert untuk Indonesia
Baru-baru ini aku di undang secara eklusif untuk join Seeties.me 

Mau tau Seeties itu apa?




Seeties platform baru buat para bloggers untuk share rekomendasi tiada batas, aku bisa share banyak di Seeties, mulai dari Traveling, Food & Drink, Beauty and Fashion, Staycation, Kitchen Recipe, dan masih banyak lagi, Sound so cool!! Di Seeties aku bisa salurkan passion aku dalam menulis, dan sharing passionku dengan bloggers lainnya, terhubung dengan blogger dari Singapore, Taiwan, Philippines, Malaysia dan Thailand. Dan lebih seru nya lagi, kita bisa share rekomendasi kamu dengan gampang dan cepat dari mobile phone, dengan location based service. 


Seeties bermisi untuk mencerahkan kehidupan di kota kita, menghubungkan orang-orang dengan hal terbaik yang terjadi di kotanya, and its simple but meaningful!! menargetkan untuk para bloggers yang expert dalam merekomendasi kan hal-hal menarik yang terjadi di kota kita, share rekomendasi kamu tentang kotamu, dan jadikan pembaca rekomendasi kamu merasakan hangat nya kota mu. 

Seneng banget bisa jadi bagian community besar yang bermisi untuk membahagiakan hidup orang-orang di kotanya, bertemu dengan orang yang mempunyai passion menulis seperti aku  adalah salah satu pengalam yang sangat mahal, kalo aku bisa kamu juga bisa untuk jadi local expert kotamu !! 


so, i think that's all about my review..
let me know what you think..
please drop your comments on my post!

THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,





Clara
xxx

Tuesday, October 21, 2014

Tutorial: Makeup And Hairdo For Job Interviews

Tutorial: 
Makeup And Hairdo For Job Interviews
In Collaboration 
With www.beautyappetite.com
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
today I have another review..
again and again I'm collaborating with my Bestie  --> Jessica Jeanne Simon
she is also a blogger and founder of  www.beautyappetite.com
me and jessica are gonna make a review collaboration every single month..
so you guys will see us to do a review collaboration in every month..

having a problem with makeup especially to attended job interviews..
first impression is everything when you having your first interview.
so we both are trying to giving makeup tutorial and hairdo for beginners..
prepare yourself fellas~ I'm starting it now..


Here is my mandatory tools to do makeup tutorial:


My Mandatory Tools

Foundation and Two Way Cake

Eyebrows Tools and Lipstick

Eyeliner, Mascara and Fake Eyelashes

Blush On and Eyeshadow Makeup Tools


Step By Step Makeup Tutorial:

Step By Step Eyes Tutorial


Before and after picture:


Before and After Eyes Tutorial

Before and After Makeup





Final Result!

Selfie!


and for the hair do..
i will attach my old post link to here..
the same Technic with my old post link, also i used with my recently hair tutorial..
so i hope you guys can enjoy my review.. CLICK ME
i have also youtube tutorial for my curly hair tutorial..



Before and after:

Before and After Hairdo


and final result:


Curly Hair Do By Me!




that's all for my makeup tutorial and curly hair tutorial for job interviews!
and the rest of makeup tutorial and straight hair tutorial for job interviews will be reviewed by Jessica Jeanne Simon.
so you can check the review on her blog!
make sure you click the link below.
CLICK ME!



NOW GO JOB INTERVIEWS WITH CONFIDENCE
AND GOOD LUCK! :)

so, i think that's all for my review..
let me know what you think..
please drop your comments on my post!


THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,





Clara
xxx

Monday, October 20, 2014

Beauty Box Challenge: Welcome Surga Belanja Online Only with Elevenia

Beauty Box Challenge:
Welcome Surga Belanja Online
Only With Elevenia
By: @ClaraNovK




Hello Peach!
kali ini aku akan menulis dalam bahasa indonesia ya..
sorry for my international readers </3..
only if you could enjoy see the picture, go ahead keep continue reading..

aku suka banget belanja kosmetik.. *kalau lagi ada duit*
selama ini sih beli kosmetik selalu di counter atau langsung pergi ke toko..
walaupun jaman modern gini, tetap nyaman belanja langsung dari toko..
sebab aku tuh bisa dibilang orangnya paling males belanja di online shop..
kenapa?
karena tidak semua penjual online shop adalah jujur..
jualan bukan cari untung tapi cari kaya.. ok lah siapa sih yang ga mau jadi orang kaya..
tapi jualannya please jangan dikasih ya KW atau abal-abal..

bilangnya MAC asli tapi harganya 15.000 IDR.. *toengg*
menurut ngana? sejak kapan MAC asli ada yang dibawah harga 50.000 IDR..
ada lagi yang lucu, jualan naked palsu tapi di jual dengan harga naked asli..
kan kebangetan..

mamam noh bro MAC Asli di bawah harga 50 ribu rupiah..
cuman bisa ngakak aja ane gan..

itulah alasan mengapa saya males banget belanja online..
kalau memang terpaksa banget harus beli online, palingan minta recommend trusted seller sama temen atau cari referensinya lewat google.

tetapi akhir-akhir ini, dari iklan di tv dan juga di sejumlah advertising website..
mulai lah bermunculan iklan dari elevenia.co.id..
yang digadang-gadang sih katanya Surga Belanja Online..
*hah??? masa sih?*

ciyus elevenia itu surga belanja online?


masalahnya adalah bisa dipercaya ga nih omongannya dari motto elevenia.co.id..
tetapi setelah dibuka websitenya mereka (elevenia.co.id)..
ternyataa ini bukan surga lagi, tetapi nirwana.. *apaa sih* hahaha
discount, harga murah, pengiriman cepat, dan bonus voucher tercecer dimana-mana..

nih buktinya, baru jadi member/newbie aja udah dapet 10 lembar voucher dari elevenia..
asik banget ya, cuman modal registrasi aja udah dapet keuntungan segambreng gini..
yang paling penting adalah ini voucher GRATIS TIS TIS TIS....




setelah beberapa lama memandang, memilah dan melihat barang-barang yang ada di elevenia.
khususnya beauty produk dari elevenia..
semua sangat mencolok dimata tetapi kering di kantong..
jadi aku cuman bisa memasukan barang-barang cantik  itu dikantong wishlist saja..
sebbb nasebbb kantong kering..
berikut ini adalah screen shoot dari wish list ku..


Wishlist www.thepeachbeauty.com

gambar diatas adalah 5 beauty product favorite sebagai wishlist ku bulan ini..
sejujurnya sih masih banyak lagi wish listnya..
tapi gambar diatas ada top five essentials beauty product as my wishlist for this month..
ayo kira-kira siapa yang mau jadi santa clause kesiangan untuk beliin semua wishlist ini? :') 


kenapa dan apa alasannya saya memilih 5 produk kecantikan tersebut?
yuk di sini akan diulas lebih lanjut satu persatu..


1. Brush Soft & Luxury Pink Set 32 Pcs
Source: elevenia.co.id

sudah lama pengen banget bisa punya makeup brush lengkap..
tetapi selalu ada aja halangannya buat beli..
yaitu DU IT alias uang..
karena makeup brush lengkap itu tidak main-main harganya..
muahal tenan rek..
disamping itu, kadang makeup brush murahan bulunya suka rontok-rontok..
jadi bingung mau beli dimana. takut salah-salah milih online shop, nanti malah nyesel.
pas lihat-lihat di elevenia, ternyata mereka menjual makeup brush yang lengkap, murah, dan juga bagus kualitasnya..
untuk ukuran brush with no brand ini murah dan bagus loh ya..
jadi murah, bagus dan lengkap adalah salah satu alasan saya memilih ini sebagai wishlist..




2. Beauty Blender Single Pink 100% authentic with Original Box
Source: elevenia.co.id

beauty blender ini lagi booming banget untuk para makeup artist yang pro maupun yang biasa..
dan saya adalah salah satu diantara ribuan penggila makeup diluar sana yang belom punya kesempatan beli ini..
karena ini tidak dijual di indonesia, kata lainnya kita harus membeli dari online shop yang bersedia untuk pesan langsung dari luar negeri..
dan pastinya harga jual setelah masuk ke indonesia akan menjadi lebih mahal, karena kena bea cukai, lalu penjual akan mengambil untung dari barang tersebut. ujung-ujungnya jadi mahal dari harga aslinya di amerika sono..
per satu beauty blender biasanya jika dijual dari online shop akan berkisar 300-350 ribu rupiah..
*reseeee mahal banget*
tetapi kalau beli di elevenia.co.id harganya 275 ribu saja dan dapat diskon pula..
kita hanya perlu membayar 245 ribu rupiah..
maknyus kan.. :')
hemat beberapa puluh ribu itu berarti buat simpanan akhir bulan gan..


3. Coastal Scents Eyeshadow 88 Original Palette
Source: elevenia.co.id


coastal scents ini salah satu alternatif eyeshadow makeup brand yang cukup terjangkau harganya..
sudah berencana pengen beli ini sih di online shop kepercayaanku..
tetapi yang bikin males adalah biasanya PO dari online shop bukanya suka lama..
belum lagi nunggu barangnya dateng.. lama lagi jatuhnya.. keburu lumutan nungguinnya..
kalau kamu beli di elevenia, biasanya mereka selalu ada ready stock..
sehingga kamu tidak perlu lagi menunggu lama..
tinggal transfer, duduk manis dan sampai deh barangnya dirumah mu..


4. NYX Jumbo Eye Pencil (Milk)
Source: elevenia.co.id


NYX Jumbo Eye Pencil (Milk) ini fungsinya bikin eyeshadow kamu lebih tahan lama dan warnanya menjadi lebih bagus..
tetapi untuk menemukan counter NYX ini cukup sulit..
karena tidak setiap mall di jakarta terdapat counter nyx..
kalaupun ada pasti lokasinya jauh, jadi males perginya cuman mau beli satu batang pensil ini..
enakan beli di online shop..
eh, ternyata usut punya usut elevenia.co.id ini menjual nyx jumbo milk..
duh seneng banget, udah tinggal klik-klik, transfer dan barang pun akan datang..
mudah, cepat dan praktis buat orang-orang yang sibuk dan tidak punya waktu untuk keluar rumah.
makin cinta sama elevenia.co.id


5. NYX Soft Matte Lip Cream (SMLC)
Source: elevenia.co.id

dan wishlist ku yang terakhir adalah NYX soft matte lip cream...
aku adalah pecinta berat dari segala jenis matte lipstick..
karena warnanya yang pigmented dan juga natural..
ternyata elevenia pun juga menjual lip cream ini di websitenya..
ya ampun, makin tambah banyak deh wishlistnya di account elevenia ku..
dapat potongan harga pula..
bikin tambah mupeng..


nah jadi begitu deh kira-kira kesan pertama ku terhadap website online shop di elevenia.co.id..
daripada beli ditempat/penjual yang barangnya belom pasti terjamin asli, bagus dan kualitasnya baik..
mendingan belanja di elevenia.co.id.

kenapa? *kenapa melulu nih dari tadi nyak*
1. kalau kamu menemukan kecacatan atau tidak sesuai digambar, kamu bisa minta ganti atau retur barang kepada pihak elevenia.
2. seandainya kamu beli dari barang luar negeri, dan minta cancel, itu bisa juga minta refund uangnya lagi.. asal mengikuti prosedur dan kebijakan dari pihak elevenia ya..
3. banyak voucher, hadiah dan promo...
4. tidak usah takut transfer uang karena seller tidak terpercaya.. toh tinggal komplain aja ke elevenia.co.id.. selama penganggung jawabnya masih elevenia.co.id jangan takut uang dibawa lari... dan barang pun sudah pasti dapat..
5. harga pasti di ketok abis lebih murah dari harga pasaran/market pada umumnya..
6. kualitas terjamin, dan kalau tidak puas kamu bisa komplain.. secara kamu beli di perusahaan besar yang menomor satukan kualitas dan kepuasan pelanggan. kamu tidak bisa mendapatkan service ini kalau beli di online shop personal/ yang penjualnya adalah perorangan.. palingan mereka cuman bisa minta maaf dan akan kasih potongan harga untuk order selanjutnya.. *malessss pret*

dan masih banyak lagi keuntungan yang kamu bisa dapatkan jika menjadi member/ membeli barang di elevenia.co.id..
bisa dibaca lengkapnya di CLICK ME untuk informasi lebih lanjut mengenai Kebijakan Pembatalan, Penukaran & Pengembalian Produk...

masih ragu belanja di elevenia.co.id?
ane ketawa dulu deh gan..
*garuk-garuk pantat*

ohh ya ngomong-ngomong,
elevenia lagi buka writing competition nih buat para ciwi-ciwi atau yang laki-laki boleh juga yang tertarik dengan dunia kecantikan..
hadiahnya sangat menarik dan kelewat menggiurkan.. *laper mata*

buruan ikutan kompetisinya..
karena kompetisi menulis ini akan berakhir pada tanggal 2 november 2014..
so, kamu harus buruan submit hasil karya kamu ke pihak elevenia..
untuk info lengkapnya langsung aja ya liat detailnya di website mereka..

semoga saya dan kamu (yang baca blog ini) bisa memenangkan hadiahnya..
saling mendoakan ya..
karena hadiahnya banyak jadi kesempatan menangnya juga lebih besar, walaupun yang ikutan kompetisi ini jauh lebih banyak.. hahaha


Bagaimana Caranya Bisa Join Writing Competition Elevenia?
lihat terms and condition: CLICK ME
please, tolong banget diperhatikan baik-baik ya tentang rules/aturan dalam mengikuti kompetisi ini. agar kesempatan menang mu juga jauh lebih besar.. :)
karena kamu harus follow dulu:
1. Elevenia Twitter: Click Me
2. Elevenia Facebook Fanpage: Click Me

tetapi sebelum itu, yang paling penting adalah kamu harus sudah menjadi member dari elevenia..
kalau belum menjadi member, bisa daftar disini: CLICK ME



GOOD LUCK FOR EVERYONE 
AND DON'T FORGET TO JOIN THIS WRITING COMPETITION :)





so, i think that's all about my review..
let me know what you think..
please drop your comments on my post!

THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,





Clara
xxx

Wednesday, October 15, 2014

Sponsored Review: Clear Nose Women Blackhead Remover Solution

Sponsored Review:
Clear Nose Women
(Blackhead Remover Solution)
By: @ClaraNovK






Hello Peach!
do you ever have a problem with blackhead?
i do and that's annoying..
made my makeup texture becomes rough, not glowing and not smooth..

but today i got something from COPIA to do make a review..
and here we are now to sneak peak their amazing product!

i got so very excited to open my packet...
the brand is come from japan..
and it called Clear Nose for women..
blackhead remover solution, 3 easy steps to clear out blackhead and create smooth refined pores without irritation..
so if you interested with my post, please keep reading below!
enjoy <3


here is the product i'm talking about:


Clear Nose Women Box



Clear Nose Women after open the box

Step 1: Pore Smooth Magic Water


Step 2: Blackhead Eraser Mask




Step 3: Cotton Peel Off

and here is about the swatches:


Swatches Pore Smooth Magic Water (Step 1)


Spread Blackhead Eraser Mask on My Hand (Step 2)


and here is the picture How to Use Step by Step and details:

Instruction Application fro Clear Nose Women 
Blackhead Remover Solution


3 easy steps to beautiful refined pores:
- Step 1: cleanse skin, apply the "pore smooth magic water" on the nose area. leave it on for 2-3 minutes or until the blackhead is clearly visible.
- Step 2: apply a proper layer of "blackhead eraser mask" on the nose area.
- Step 3: wash and dry your hands. place the "cotton peel off sheet" onto the applied area. lightly pressure it from the top part of the nose downward. leave on for 10-15 minutes or until it is completely dry. remove it by pulling up from each side of your nose slowly.


and here is the picture closer and details after removing it all:



Result!
this is disgusting and i cant deny it..
but this is something important picture i have to show it for you guys..
can't help it.. lol



Before and After from right side


Before and After in front of


Finish looks <3

Description of Product and Directions:
Clear Nose Women: the revolution for your new clear nose experience. our utilizes active ingredients and skin friendly formulas deeply purify pore and clear out blackhead delivers most dramatic skin resurfacing, while improving texture of your skin.

3 easy steps to remove the final trace of dirt and blackhead, the right active ingredients "pore smooth magic water" can help detoxify skin of irritants, pollution and pore clogging impurities. our "blackhead eraser mask" Japanese premium coal would clean out surface impurities and blackhead, leave your skin clean and minimize pore visibility. work together with "cotton peel off sheet" is the last step to remove blackhead and minimize the appearance of pores.

Directions: read more on paragraph above. after removing it all your blackhead and dirt will be totally removed. use 1-2 times per week to keep pores remains clean and the skin cell healthy.

How is the texture and what is the function?
Clear Nose Women: the texture for "pore smooth magic water" is like a water or cleansing makeup. and for the "blackhead eraser mask" the texture is like Naturgo Shiseido mask (creamy, black and sticky). and the last texture for cotton peel off sheet is like a tissue paper or paper for mask.
and the function is leaving your skin an instant soft, seamless, and silky feeling.

What i love?
suddenly all my blackhead on my nose is gone..
also, easy to apply and easy instruction..
optimal and clean result! really crazy..
i really love how this product works and finish looks..
so fascinating and amazing..
love it this product!
so interesting!

What i hate?
you dont have to ask me what i do hate from this product..
because the answer is:
so far until now i love this product!
its good to be true! <3

How Much Does It Cost Clear Nose Women?
it cost maybe around 165.000 IDR (Indonesian Rupiah)/ 16-17$
maybe you can check on their officially website..
CLICK ME
just to make sure i'm not mistaken to tell you about the price tag..
because the price can change anytime by the COPIA company...
and if you can see it on their officially website, now COPIA has promotion buy 1 get 1 free if you buy Clear Nose Women/ Clear Nose Men..
get it right now! :)

How to purchase Clear Nose Women?
you can find it in the outlet COPIA at:
- Central Park Mall UG 136
-  Baywalk Mall lt 1-38
-  Kota kasablanka LG
-  Summarecon mal serpong lt 1
-  Bintaro jaya xchange Lt GF
-  Mal Ciputra Cibubur GF
-  Grand Galaxy Park Mall GF
-  Centre Point Medan LG


Officially Account Clear Nose Women (COPIA) For Further Information?
Officially Website: Click Me
Fanpage Facebook: COPIA ID
Twitter Account: @CopiaId
Instagram Account: @Copiabeauty


so, i think that's all about my review..
let me know what you think..
please drop your comments on my post below!

THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,





Clara
xxx

Tuesday, October 14, 2014

JOINED Beauty Appetite Giveaway in collaboration with Dress V

JOINED Beauty Appetite Giveaway 
in collaboration with Dress V
By: @ClaraNovK



Hello Peach! ..
i come back again to write something on my blog..
yesterday i Caught bride maid flowers from my sis and bro wedding.. *teheee*
then suddenly i'm thinking about my wedding event it would be like.. hahaha
topic about today is my wedding dress wishlist favorite..
i know its a little bit too fast.. besides that still haven't find the right person to be my groom :p
but it's ok i just wanna look around about the wedding dress..
nothing is wrong with that :p


start by randomly searching for Wedding Dresses 2014 Amazing Designer on youtube..
a bit curious about what it looks like trend wedding dress on 2014.
so i start it to surfing on youtube..
and i found this video... really nice dress and design <3..
suddenly falling in love with all collections..

why im looking for dress wedding?
because i wish i can have sexy body and prepare for diet! hahaha *make sense isnt it?*
but i have no idea which is good and also comfortable to wear on..
and you know what the price is not that cheap.
we need to prepare for the budget and everything must perfect..
because wedding is just happen for once in your life <3



my honest personally opinion is:
i see there is still no a good wedding dress market in Indonesia especially in Jakarta..
good design but expensive price.. or otherwise..
bad design and expensive price.. :p everything is related with high price and also good quality..
they just bring you higher price with no quality..
and that's so terrible...

so suddenly i start by surfing on dress v youtube channel.


and move out surfing on their website www.dressv.com ..
and falling in love with all theirs collections
especially for these three wedding dresses <3


Dress 1                        Dress 2                       Dress 3


Dress 1: http://www.dressv.com/product/10870202.html
Dress 2: http://www.dressv.com/product/10864274.html
Dress 3: http://www.dressv.com/product/10978794.html

as you can see on their officially website for:
- Dress 1: Market Price:USD $ 535.00 but dressv Price ONLY: USD $ 188.99
- Dress 2: Market Price:USD $ 1536.00 but dressv Price ONLY: USD $ 462.99
- Dress 3: Market Price:USD $ 499.00 but dressv Price ONLY: USD $ 201.99

half way price cheaper than marker price..
you only purchase it on Dressv.com..
good design, good price and good quality..
crazyy isn't!

so i dont have to confused anymore..
because i already having good reference wedding dress for my future..
*devil laugh*


ooh btw i just wanna to informed you that dressv and beauty appetite.com having huge giveaway..
and this giveaway open for INTERNATIONALLY..
that means so everyone can join.
and everyone no matter where you come from, have the same opportunities to win this awesome giveaway ..


for October giveaway, Beauty Appetite x Dressv.com will give you handbag collection which is you can pick the design you love..
but just one winner who can get the prize .. :')
*crying in the corner*


All items are of course brand new, and never used!

giveaway will be over on 31th October...
only 16  days left.. 
so hurry up to join this giveaway and win handbag collections from dressv.com ! :D

HOW TO JOIN THE GIVEAWAY?
Read carefully about the term and condition for join with this giveaway..

JOINED WITH



THANK YOU FOR READING MY BLOG !!!
GOOD LUCK FOR EVERYONE 
AND DON'T FORGET TO JOIN THIS GIVEAWAY :)



Event Report: Japan Beauty Tour PR Event


Event Report:
Japan Beauty Tour
PR Event
By: @ClaraNovK





Hello Peach!
so this very great opportunities i can meet up with beauty bloggers from Indonesia..
really awesome event that i have attended..
no regret and more awesomeness..
and if you interested with my post please keep continue reading..

actually this event already happening since a month ago.
but i just having the time for today making this review..
so epic..
i'm so sorry for the delay made the event report.



as usually i came late to the event, late about 5 mins or 10 mins :p
not too that bad..
before event start we must re-registration again as blogger member.
and then we can enjoy our  lunch..
so we can chit chat closer and deeper with others beauty bloggers.

so yummyy

comfortable place isn't it?



we have 30 mins until 45 mins for having lunch..
and after that we will start the event by the speech from HIS and Kawai Beauty Japan representative..
media partner also came to this event to making an event report and headline..

HIS Speech/Opening

Kawai Beauty Japan (KBJ) Speech/Opening

and as you can see over here,
a lots of media partner also came to this event..

and after we heard speech and opening from HIS and KBJ representative..
we start it sharing by Utotia and Mrs. Carnellin who is won trip holiday to japan..
this is literally made me envy..
how lucky they are..
and by this event, two these beautiful ladies ready to sharing about theirs experienced among trip to japan..

Utotia and Carnellin


and after we heard some story and sharing from miss utotia and mrs. carnellin.
we continue again to the next event..
that is hair do demo from Hisato suzuki and his partner..
he will showing us how to cut hair look younger and more cute..
Hisato Suzuki is working for One Piece Studio Barbershop (a shop where barber works to cutting people hair)..

Step By Step Cutting Hair and Hair Do
Hisato Suzuki

Finish Looks!


and at the end of this event, we have some door prize for media partners instead of beauty bloggers..
im so sad because actually i expected for theirs grandprize that is hair dryer *teheeeeee*

Media Partners, HIS and KBJ Representative

Final Shoot Picture :p




finally we have to say goodbye and back home..
i hate this moment..
but before we back home, off course i will took some moment with them..
and here we are!



Me and my bish!
jessica jeanne simon :p

because one is never enough..
we took second shoot lol

my FOTD..
a bis mess up..
but no worries lol

me, raden, bunga and lisa! :)

Jessica, Me, Raden, Bunga and Lisa


all beauty bloggers who attended came to this event! <3
special moment indeed..




so, i think that's all about my review..
let me know what you think..
please drop your comments on my post!

THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,





Clara
xxx
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...