Thursday, April 26, 2018

Skincare Review: Rice Face Cream From Adoree


Skincare Review:
Rice Face Cream From Adoree
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
I have new skincare, and im so in love with this product.
Who doesn't know adoree?
It's skincare from Paris, i heard some people use it and satisfied with this product
I have tried it and love it as well.
It made from Rice Skincare, so unique isn't?

There some interesting fact about adoree i will share to you.
Adoree is manufactured in the same factory as Chanel Makeup and Dior Skincare
and believe it or not, contains no chemicals at all.
It's so natural skin care and totally safe for any skin condition.

It's so gentle and moisture my skin so well.
The fragance is not really strong.
Totally different with the other face cream, my favorite botanical skincare.
It's so special on my skin.

So if you curious about my post,
Please keep continue reading <3
Enjoy!


Here is the product:

Adoree Paris Rice Face Cream


Product More Details:


More Details Adoree Paris Rice Face Cream


Swatches about this product:

Swatches Adoree Paris Rice Face Cream



and here is picture:

Radiant Face After Using 
Rice Face Cream From Adoree Paris


Descriptions Product & Instructions:
Descriptions:
Brand: Adoree Paris
Edition: Rice Face Cream

ADOREE Paris Skincare is a safe and high quality natural skin care with sensitive ingredients (oily, acne, and dry).

ADOREE Paris Skincare has major benefits and as an anti aging agent.

The benefits of natural extracts from bamboo root extracts Morius bombicis root extract is very easy starting from 18 year old and up, pregnant woman & breastfeeding also for others. Formulated for Asian skin without effects, feel the benefits in 3 days of usage!

Benefits of ADOREE Paris Skincare:
­čĺ«Complete deployment
­čĺ«Avoid black spots and acne scars
­čĺ«Help acne
­čĺ«Sutorize the skin and keep its moisture
­čĺ«Antioxidan counteract free radicals
­čĺ« Stimulates collagen and elastin in the skin
­čĺ« Inhibit excessive skin pigmentation
­čĺ«Regenerate dead skin cells naturally without exfoliation
­čĺ« Tighten the skin and fade the wrinkles on the face
­čĺ«Make skin flawless and radiant

Rice Face Cream
Moisturizing cream morning with a very complete composition to nourish your skin cell. Contains Oryza sativa starch that serves to brighten, smoothing, fade black spots / acne scars and Scutellaria Baicalensis root extract is believed to be a skin moisturizer, inhibits melanin synthesis which causes black spots / skin pigmentation, protects the skin from the bad effects of UV as well as enlightening.

ADOREE Paris Rice Face cream also contains the natural goodness of Sweet almond oil and Jojoba seed oil.
Saxifraga sarmentosa extract in it serves as Lightening / whitening agent, antioxidant, and anti wrinkle agent, so as to effectively fade wrinkles and tighten the skin at once!
Grape fruit extract in ADOREE Paris Rice Face cream serves as an antioxidant and lightening agent, which is able to brighten the skin and maintain the regeneration of skin cells well.

How to Use:
Use after applying serum, smooth to face and neck, and then directly using powder. or you can also used as base make up.

What i love?
1. Affordable Price
2. Easy to apply and bring
3. Moisturise my skin face
4. Not too strong fragrance
5. Mild on my skin

What i hate?
So far until now i love this product.

How much does it cost Adoree Rice Face Cream?
It does cost around IDR 500.000 (Indonesian Rupiah) / USD$ 37.

Where you can purchase Adoree Rice Face Cream?
You can only buy it online.
Questions or Buying WA: 082211164663 / 0812 80090660
Line: byanmahput

Keep In Touch With Adoree:
Instagram: @adoreeparis_id
Official Website: www.adoreeskincare.com

So what do you think?
Drop some comments on my post below..
Let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,




Clara xxx

Monday, April 9, 2018

Event Report: Kin Bulgarian Yogurt The Secret To Living Younger


Event Report:
Kin Bulgarian Yogurt
The Secret To Living Younger
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
Pada hari kamis, 22 Maret 2018 kemarin aku baru saja datang ke acara launching Kin Bulgarian Yogurt.
Kin Bulgarian Yogurt ini adalah persembahan dari PT. ABC Kogen Diary.
Yogurt ini beda dari yang lain, lebih fresh dan juga lebih enak.
Jujur aku lebih suka dengan #kinyogurt


Rasa Yogurtnya itu pas dan authentic seperti yogurt dari Bulgaria Asli.
Orang Bulgaria terkenal dengan penduduknya yang terlihat awet muda.
Ternyata #thesecrettolivingyounger adalah orang Bulgaria yang menyukai makanan serta minuman sehat, salah satunya adalah dengan mengkonsumsi Yogurt.
Terinspirasi dari Yogurt Bulgaria, maka PT. ABC Kogen Dairy mencoba untuk membawa produksi Yogurt ke Indonesia beda dari yang lain. 

If you curious about my post.
Please keep continue reading!
Enjoy! <3



Apa Itu Kin Bulgarian Yogurt?

Pada tahun 1905, Dr. Stamen Grigorov menemukan bakteri Lactobacillus Bulgaricus di pedesaan Bulgaria. Bakteri ini penting untuk proses fermentasi yogurt yang tidak hanya memberikan rasa lezatnya yang otentik, tetapi juga bertanggung jawab atas apa yang banyak orang percaya sebagai rahasia negara untuk awet muda, kebahagiaan dan umur panjang.


Dikenal sebagai makanan ajaib, yogurt telah menjadi bagian makanan pokok Bulgaria selama berabad-abad karena sifat obatnya. Dr. Ilya Mechnikov, seorang pemenang hadiah mulia menghabiskan kariernya mempromosikan yogurt ini dan mengklaim hubungannya dengan banyak centenarian yang tinggal di pegunungan di Bulgaria.


Original is my Favorite

Bagaimana sih keseruan acaranya?

Acaranya berlokasi di Rumah Maroko, kebetulan dekat dengan kantorku jadi tanpa pikir panjang lagi langsung datang saja deh.
Aku cukup terkesan sih dengan lokasinya, karena dekorasi venue-nya itu sangat pas dengan produk yang akan launching dari PT. ABC Kogen Dairy yaitu Kin Bulgarian Yogurt.
Kenapa aku terkesan banget? karena dekorasinya itu ala-ala negara dari Bulgaria gimana gitu. haha

Tempatnya bagus

Pintu Masuk Rumah Maroko

Rumah Maroko Tampak Depan


Acara dimulai dengan registrasi peserta di front desk yang tersedia didepan venue.
Lalu ada coffee break singkat sambil menunggu acaranya dimulai.
Tersedia banyak sekali Bulgarian Yogurt yang memang disediakan untuk para awak media dan blogger yang datang ke acara tersebut.

Meja Registrasi

Pintu Masuk Rumah Maroko


Disana aku juga bertemu dengan Nadine Chandrawinata yang selaku Brand Ambassador dari produk Kin Bulgarian Yogurt.
Walaupun ga kesampean untuk foto bareng dengan Brand Ambassador, Tapi aku sempat mengambil gambar Nadine pada saat pengambilan foto untuk promosi Kin Bulgarian Yogurt.

Brand Ambassador
Nadine Chandrawinata

Acara akhirnya dimulai dan di buka oleh Pembawa Acara.
Sebelum masuk ke acara talkshow dengan Nadine Chandrawinata, pertama-tama ada performance tarian Kitka Dance.
Kitka Dance itu adalah Tarian asal dari Bulgaria. Tarian ini diambil karena sesuai dengan tema Yogurt dari Bulgaria.

Acara talkshownya berlangsung sangat seru dan menarik sekali.
Karena baru kali ini kita tahu bahwa minuman yogurt yang tampaknya sederhana sekali, ternyata memberikan manfaat bagi tubuh kita sebegitu luar biasanya.

Kin Bulgarian Yogurt

Bulgaria tidak diragukan lagi adalah orang-orang tercantik di dunia yang mampu melestarikan masa mudanya dengan baik. Di Pegunungan Rhodop Bulgaria Anda akan menemukan orang-orang bahagia yang indah hidup lebih lama. Mereka mengklaim rahasianya adalah menjalani kehidupan yang sederhana, tidak memiliki stres, menghirup udara bersih dan makan sehat. Ketika ditanya apa yang mereka makan secara teratur, ternyata yogurt Bulgaria adalah bagian besar dari diet mereka.

Akhirnya tiba dipenghujung acara, tidak lupa aku berfoto-foto ria di Rumah Maroko ini.
Banyak spot-spot menarik yang tentunya instagramable.
Cukup recommended buat kamu yang suka tempat-tempat unik, maka kamu harus wajib kudu datang ke tempat ini.
Sesi Pemotretan Brand Ambassador

Tempatnya so natural

Kin Bulgarian Yogurt

I Love Bulgarian Yogurt


Find Out More In Social Media Kin Bulgarian Yogurt:
Instagram: @kindairyid


So, I think that's all about my review..
Let me know what you think..
Please drop your comments on my post!



THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,





Clara xxx

Friday, March 2, 2018

Makeup Review: Kiko Milano Definition Eyeliner


Makeup Review: 
Kiko Milano Definition Eyeliner 
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
I have new toys from a friend of mine.
She is just went back to indonesia after the trip.
And she brought me a lots of makeup stuff, and the product i am gonna review today is the one of them.

I heard Kiko Milano is the famous brand in London, and their product is not yet get in Indonesia.
But, I kinda disappointed with this eyeliner, because its not waterproof.
I do like the shade, but its not fit for my watery eyes.

So if you curious about my post,
Please keep continue reading <3
Enjoy!


Here is the product:

Kiko Milano Definition Eyeliner


Product More Details:

More Details Kiko Milano Definition Eyeliner



Swatches about this product:

Swatches Kiko Milano Eyeliner


Kiko Eyeliner Black Shade



and here is picture:

My Eyelid Using Kiko Milano Eyeliner! <3


Descriptions Product:
Descriptions:
Brand: Kiko Milano Eyeliner
Edition: Black Colour

Liquid Eyeliner with water- resistant formula.

The slightly creamy consistency makes it easier to use and suitable for every woman, from the most experienced to the make up novice.

What i love?
I do apologize, but i do really regret and sorry for this product.
It's not my type at all for my eyes needs.
The opinion it may vary for each person.
But for me who has watery eyes, its not fit well.

What i hate?
1. It's not waterproof and not long lasting.
For my watery eyes, its not fit in.
2. Too pricey
3. Not bold color
4. Still hard to find in Indonesia market


How much does it cost Kiko Milano?
It does cost around below 200K IDR (Indonesian Rupiah)/ below £10

Where you can purchase Kiko Milano?
You can buy it online directly to their website here
Because i got this from my friend after she is travelling to London.
Maybe if you interest to buy, you can buy it by PO (Personal Order) in Online shop which is usually handle for buying makeup from overseas.

Keep In Touch With Kiko Milano:
Facebook Fanpage: Kiko Milano UK
Instagram: @kikomilano
Official Website: www.kikocosmetics.com

So what do you think?
Drop some comments on my post below..
Let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,




Clara xxx

Wednesday, February 28, 2018

Makeup Review: Posy Beauty Lipstick Greed Edition



Makeup Review:
Posy Beauty Lipstick Greed Edition
By: @ClaraNovK





Hello Peach!
Aku paling suka banget yang namanya lipstick warna nude agak coklat.
Gimana ya bilangnya, pokoknya warna-nya ga terlalu jreng, tapi pas dengan tone kulit-ku.

Aku juga paling obsesi dengan yang namanya lipstick matte.
Pokoknya kalau bukan matte aku ga akan beli dan pakai, karena agak risih kalau harus pakai lipstick yang terlalu gloss dan lengket.

Dulu aku punya brand yang aku jadikan holy grail. Tapi, karena susah banget masuk ke Indonesia berhubungan dengan izin BPOM dan teman-temannya. jadi aku sudah sulit untuk mendapatkan lipstick tersebut. 
Untuk mencari optional pengganti lipstick itu, aku butuh waktu berbulan-bulan sampai menemukan yang pas. 
Pas di kantong dan juga pas dengan kebutuhan ku.

Kemarin aku senang banget karena menemukan lipstick yang pas penggantinya lipstick ku yang sebelumnya.
Pernah denger ga tentang Posy Beauty? Mereka baru saja launching November tahun lalu. Jadi product ini masih terbilang baru masuk ke industry makeup Indonesia. Mungkin terlalu dini aku bilang Posy beauty bagus, yang perlu aku sampaikan adalah Posy Beauty ini mempunyai koleksi lipstick matte recommended!

Walaupun terbilang baru, tapi Posy Beauty sudah bisa mengambil hati banyak peminat Wanita Indonesia.
Packagingnya sangat bagus dan rapi kelihatan lipstick mahal. tapi yang paling penting adalah warna nude dan matte lipsticknya itu aku suka pake banget.

Buat yang penasaran dengan review-ku lebih lengkap.
Langsung lanjutin baca ya di blog ku!
Enjoy <3

Apa Itu Posy Beauty?

Posy Beauty adalah lipstick lokal (Indonesia), yang dimana di didirikan oleh 2 perempuan muda
Indonesia, Diandra Bernadin dan Amanda Neola. Misi kami adalah membuat Indonesia melalui
Posy Beauty, kosmetik buatan lokal, Indonesia. Posy soft launching di website pada 11 September
2017. Untuk batch pertama, kami mengeluarkan 5 warna lipstick matte. 2 Bold, dan 3 warna Nude.
Posy Beauty sudah terdaftar di BPOM, memiliki Sertifikat HALAL, Vegan Formula, dan Cruelty
Free



Berikut ini produk-nya:

Posy Beauty Packaging


Gambar produknya lebih detail:

More Details Posy Beauty Lipstick


The Applicator

Swatches produk:

Swatches Posy Beauty Greed On My Hand


Swatches Posy Beauty Greed On My Lips


Selfie!

My Lips Using Posy Beauty Greed


I Love Posy! <3


Deskripsi Produk & Instruksi Pemakaian:

- Deskripsi:
Brand: Posy Beauty
Series: Greed

* Lipstick Cair
* Hasil akhir : Soft Matte
* Warna Lipstick tahan 24jam di bibir
* Kissproof
* Pigmented
* Mengandung Vitamin E, sehingga merawat juga menutrisi bibir, dan membantu meregenerasi
sel kulit bibir, dapat mengembalikan warna bibir menjadi natural seperti semula, dan dapat
mengurangi garis-garis halus di bibir
* Tidak membuat bibir kering
* Netto 5.8ml

Instruksi Pemakaian:
Gunakan dan poleskan lipstick ke bibir anda secukupnya.


Kelebihan:
1. Tidak lengket
2. Cocok di pakai untuk sehari-hari
3. Warna-nya cocok di pakai ke segala warna kulit
4. Harga Terjangkau
5. Mudah di dapatkan di toko terdekat
6. Long lasting matte lipstick terbaik

Kekurangan:
Keringnya agak lama.
Selebihnya aku suka banget dengan Posy Beauty <3

Berapa Harganya Posy Beauty:
Jika kamu berminat untuk membeli lipstick matte Indonesia dari Posy Beauty. Harganya cukup terjangkau kok.
Cukup dengan harga Rp 149,900/ pcs. Untuk pembelian 1 set isi 5 warna Rp 699,000.


Dimana Belinya Posy Beauty:
For Online Store:
Our website : www.posybeauty.co.id
And official online store at : Sociolla, Shopee, Blibli.com, Tokopedia, Line Shopping, Hijup.com,
Feedr, JD.id, Sale Stock, Lazada.

For Offline Store:
Hijup Store at Pejaten, Jakarta Selatan

Untuk ingin bertanya-tanya dulu tentang Posy, dapat menghubungi Admin Posy Beauty via Line
di Line ID: @posybeauty (with@) atau email di hello@posybeauty.co.id.


Keep In Touch With Posy Beauty:
Instagram : @Posybeauty.id
Twitter : PosyBeauty_id
Official Website: www,posybeauty.co.id


So, I think that's all about my review..
Let me know what you think..
Please drop your comments on my post!


THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,






Clara xxx

Friday, February 9, 2018

Skincare Review: Garnier Micellar Oil - Infused Cleansing Water With Sociolla Indonesia


Skincare Review: 
Garnier Micellar Oil - Infused Cleansing Water 
With Sociolla Indonesia
By: @ClaraNovK



Hello Peach!
After they are launching the product about Garnier Micellar Water.
Right now, they are having innovation and bring the micellar cleansing water into the next step.
That's it all about the Garnier Micellar Oil.
I am so surprise they are having Micellar Oil as their new collection.

I thought by the first the texture of Micellar oil going to be sticky and too oily.
But it doesn't proof anything about my negative thought.
It's just like the normal water without oil texture.
It does work to swipe away dirty on my skin face.


So if you curious about my post,
Please keep continue reading <3
Enjoy!


Here is the product:

Garnier Micellar Oil

Product More Details:

More Details Garnier Micellar Oil

Before and After Shake

Swatches about this product:

Swatches Garnier Micellar Oil

The fragrance is so nice and not oily on my skin face


and here is picture:

I Garnier Micellar Oil! <3


Descriptions Product & Instructions:
Descriptions:
Brand: Garnier
Edition: Micellar Oil-Infused Cleansing Water

Since the first innovation and launch of Garnier hair lotion made of plant extracts in 1904 in France, nature has always been the source of inspiration and innovation for this brand.
Garnier upholds “Green Science” and “Green Thinking” as its basic philosophies.

Garnier’s View of Beauty
For Garnier, beauty can be found within everyone. Everyone has a natural beauty and everyone can radiate the beauty outside. The aim of beauty is happiness itself and solidarity with others. Garnier has always encouraged innovation and seeks for its beauty products to be enjoyed by many people.
In short, the Garnier principle is Innovative. Natural. Affordable.

All-in-One Micellar Cleansing Water is a powerful cleanup makeup waterproof and safe for the skin. Combination of Micellar technology and Argan Oil that is able to nourish the skin.
Garnier Oil-Infused Micellar Cleansing Water, powerful lifting makeup water proof.
For the first time Garnier combines Micellar technology with Argan Oil that is able to nourish facial skin.
The formula allows the micelles to remove residual makeup like magnets and argan oils to nourish and nourish facial skin.

How to use:
Shake well before use. Apply onto face, eyes, and lips with some cotton pads without rubbing. No rinsing required.

What i love?
1. The fragrance smelling so good
2. Easily to swipe all dirt on my face
3. Affordable Price

What i hate?
So far until now i love this product.

How much does it cost Garnier Micellar Oil 125ml?
It does cost around 39.001 IDR (Indonesian Rupiah)/ $3

Where you can purchase Garnier Micellar Oil 125ml?
You can only buy on Sociolla!
Click Me

Shop beauty product on Sociolla and use my voucher you can get 50k off your purchase.
Enter SBNLANUF at checkout and enjoy your discount!
With minimum purchase 250K IDR (Indonesian Rupiah).
Don't Missed it :)



Keep In Touch With Sociolla:
Facebook Fanpage: Sociolla
Twiter: @sociolla_id
Tumblr: Sociolla
Pinterest: Sociolla
Instagram: @Sociolla
Official Website: www.sociolla.com

So what do you think?
Drop some comments on my post below..
Let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,




Clara xxx

Monday, February 5, 2018

Makeup Review: Joi Studio N H04 Hypnotic Fake Eyelashes With Sociolla Indonesia


Makeup Review: 
Joi Studio N H04 Hypnotic Fake Eyelashes 
With Sociolla Indonesia
By: @ClaraNovK




Hello Peach!
I have been wanted and waited for this kind of fake eyelashes.
The design is so elegant and beautiful.
Because the eyelashes is so thick and bold.

You are gonna like this eyelashes.
For people who love dramatic eyes looks, you must have to try this!
The final result is so amazing and affordable price.

So if you curious about my post,
Please keep continue reading <3
Enjoy!


Here is the product:

Joi Studio N H04 Hypnotic
Fake Eyelashes


Product More Details:

More Details Joi Studio Hypnotic


Swatches about this product:

Swatches Joi Studio Hypnotic


Makes My Eyes Looks Much Bigger!


and here is picture:

I Love Joi Studio! <3


Descriptions Product:
Descriptions:
Brand: Joi Studio
Edition: Hypnotic H04

Be ready to hypnotize the crowd by using our Hypnotic lashes. They are bold, reusable, and comfortable creating voluminously long enchanting lashes.

Features : Full, Volume, Bold, Flutter
Great For : Large Eyes, Round Eyes, Almond Shaped Eyes, Deep Set Eyes, Hooded Eyes

What i love?
1. I love dramatic eyelashes design
2. Beautiful eyelashes and thick
3. Makes my eyes looks much bigger

What i hate?
So far until now i love this product.

How much does it cost Joi Studio Fake Eyelashes?
It does cost around 42.500 IDR (Indonesian Rupiah)/ $4

Where you can purchase Joi Studio Fake Eyelashes?
You can only buy on Sociolla!
Click Me

Shop beauty product on Sociolla and use my voucher you can get 50k off your purchase.
Enter SBNLANUF at checkout and enjoy your discount!
With minimum purchase 250K IDR (Indonesian Rupiah).
Don't Missed it :)



Keep In Touch With Sociolla:
Facebook Fanpage: Sociolla
Twiter: @sociolla_id
Tumblr: Sociolla
Pinterest: Sociolla
Instagram: @Sociolla
Official Website: www.sociolla.com

So what do you think?
Drop some comments on my post below..
Let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,




Clara xxx

Tuesday, January 16, 2018

Skincare Review: Perfect Whip Senka With Sociolla Indonesia


Skincare Review: 
Perfect Whip Senka 
With Sociolla Indonesia
By: @ClaraNovK




Hello Peach!
I love playing with foam. It bring my childhood memories back..
Well, thats not the point i wanna share with you guys.
I just found facial wash is very interesting.
The texture is so fluffy! you are gonna enjoy and fun with it. hahhaa

I wanna introduce you the facial wash no.1 from Japan.
That is Senka Perfect Whip!
The best part is you can purchase it on Sociolla right now.
Get the best offers from Sociolla x Senka!

So if you curious about my post,
Please keep continue reading <3
Enjoy!


Here is the product:

Senka Perfect Whip


Product More Details:

More Details Senka Perfect Whip



Swatches about this product:

Swatches Senka Perfect Whip

It's Big Foam

So Fluffy!


and here is picture:

I Love Senka! <3


Descriptions Product & Instructions:
Descriptions:
Brand: Senka
Edition: Perfect Whip

No 1 Facial Foam from Japan for 8 years.  
Contains high quality "White Cocoon Essence" instantly creates big, rich and thick fluffy foam that works like a cushion to gentle remove make-up as well as dirt and excess sebum and "Double Hyaluronic Acid" to keep  your skin moisture and hydrates.  
For all skin type.  

How to use:
Squeeze an appropriate (about 2cm) amount onto wet hands or foaming net, lather well using cold or lukewarm water, and cleanse face. Rinse off completely.

What i love?
1. The foam is so fluffy
2. Moisturise my skin well
3. Makes my skin looks bright

What i hate?
So far until now i love this product.

How much does it cost Senka?
It does cost around 65K IDR (Indonesian Rupiah)/ $4.93

Where you can purchase Senka?
You can only buy on Sociolla!
Click Me

Shop beauty product on Sociolla and use my voucher you can get 50k off your purchase.
Enter SBNLANUF at checkout and enjoy your discount!
With minimum purchase 250K IDR (Indonesian Rupiah).
Don't Missed it :)



Keep In Touch With Sociolla:
Facebook Fanpage: Sociolla
Twiter: @sociolla_id
Tumblr: Sociolla
Pinterest: Sociolla
Instagram: @Sociolla
Official Website: www.sociolla.com

So what do you think?
Drop some comments on my post below..
Let me know about your very honest opinion..
:)

Thank you for reading my blog!
and good luck everyone ..
love/lief/tresno,




Clara xxx
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...