Sunday, January 25, 2015

Sponsored Review: Spot Solution Pink Powder From Nature24

Sponsored Review:
Spot Solution Pink Powder
From Nature24
By: @ClaraNovK




Hello Peach!
khusus buat cewek-cewek nih, paling sebel kalau sudah mendekati tanggalan datang bulan.
karena saat datang PMS (Premenstrual Syndrome) cewek-cewek itu seringkali timbul jerawat.
dikarenakan sistem hormon yang lagi naik dan turun.
itu juga yang saya alami saat menghadapi PMS.
jerawat mulai bermunculan bak bunga yang bersemi pada musimnya -_-..
kesel kadang-kadang tuh liatnya.
pakai foundation ataupun makeup jadi ga pede.


tapi kini kamu tidak perlu khawatir lagi.
karena Nature24 sudah memberikan solusinya yaitu Spot Solution Pink Powder.
hanya mengoleskan ditempat bintik jerawat itu timbul, dan akan kempes.
sangat simple dan engga ribet deh pokoknya.

ya udah deh yuk ga mau banyak komentar lagi,
silahkan aja bisa langsung dilihat reviewnya dibawah ini ya.
ENJOY READING <3


Ini dia Produknya:


Spot Solution Pink Powder Box

Spot Solution Pink Powder 
After Open The Box


Bottle Spot Solution Pink Powder


dan berikut ini adalah swatches-nya:


Apply on my hand


Bagaimana cara mengunakannya:


After Open The Sealed

Cara Pengunaan:
Celupkan Cotton Bud ke dalam botol, hingga menyentuh pink powder,
dan oleskan bagian yang bermasalah dengan kapas.

Peringatan: JANGAN DIKOCOK! DO NOT SHAKE!
bisa digunakan saat kedua cairan terpisah.


Deskripsi Produk & Cara Pemakaian:
Deskripsi: Spot solution pink powder mengandung tea tree oil, memudarkan tanda bekas jerawat pada wajah dengan cepat. jika digunakan sebelum tidur, membantu menenangkan kulit dan memelihara kebersihan kulit.
*bagian atas (cairan kuning): memberikan kelembaban pada kulit.
*bagian bawah (Pink Powder): meringankan iritasi, kulit stress untuk mempertahankan kesehatan kulit.

Cara Pemakaian:
Peringatan! Jangan dikocok!!! bisa digunakan saat kedua cairan terpisah.
Celupkan cotton bud kedalam botol, hingga menyentuh Pink Powder, dan oleskan dibagian yang bermasalah dengan kapas.



Tekstur dan fungsi Spot Solution Pink Powder:
Tekstur: pink powder teksturnya seperti bedak tabur tetapi sedikit lebih basah. ketika sudah dipoleskan pada kulit wajah akan langsung kering dan tidak lengket.
Fungsi: untuk mencegah datangnya jerawat, menghaluskan kulit dari jerawat, dan juga mengempeskan jerawat yang membandel.



Kelebihan:
sangat efektif untuk mengeringkan bekas jerawat yang masih basah.
kulit terasa halus seusai memoleskan spot solution pink powder.
jerawat-jerawat ogah deh nempel lagi. 


Kekurangan:
1. kekurangannya apa ya? sepertinya sejauh ini belom ada ditemukan cacatnya deh..
suka banget sama produk ini!


Berapa Harga Spot Solution Pink Powder?
Harganya kurang begitu yakin pasti. mungkin bisa dicek langsung aja ya pada website mereka agar lebih yakin lagi. CLICK ME

Harga Normal: 395k IDR (Indonesia Rupiah)/ $39-$40 USD
Harga Diskon:  98.750 IDR (Indonesia Rupiah)/ $9 - $10 USD

untuk produk details lebih jelasnya bisa langsung direct link ke website-nya dmarket saja ya :)
sangat terjangkau dan ramah dikantong, disamping itu kualitasnya tidak perlu dipertanyakan lagi.



Dimana bisa beli Spot Solution Pink Powder?
untuk sekarang ini kalau kamu mau beli produk nature 24 hanya bisa pesan lewat online saja.
bisa langsung di pesan di official website-nya dmarket.
pelayanan cepat, bayar, antar, dan sampai deh paketnya dirumah mu.


Social Media Dmarket untuk lebih lengkapnya?
Official Website: www.dmarket.co.id
Facebook Fanpage: Dmarket
Twitter: @dmarketID


so, i think thats all about my review..
let me know what you think..
please drop your comments on my post!


THANK YOU FOR READING MY BLOG!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,



Clara xxx

54 comments:

  1. Such a cool products! Never heard of it before though. =)

    ReplyDelete
  2. Such a great product. This one can using for pimples? But i never heard about this kind of brand.

    ReplyDelete
  3. Such a detail review.. Great product.. giglove http://cre8tonebabe.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome.. I hope I could try those products in your review.. Looks so nice!

      Delete
  4. Never heard about the brand, but the products look promising. Thanks for the review. GIGLove

    Heena
    www.icynosure.in

    ReplyDelete
  5. haven't heard of this brand b4... nice review...thanks for sharing. :)

    ReplyDelete
  6. Never heard of the brand but I think spot solutions are always worth a try.

    Beauty Blogger Philippines - Kumiko Mae

    ReplyDelete
  7. Nice review. We don't have this brand in Malaysia, but we have a similar one selling in Sephora.

    GIG

    ReplyDelete
  8. You don't write in English? How other going to read your post? I don't think translation button work. We don't have this product in Malaysia. I wonder how it work on me
    MISS IKA'S BLOG

    ReplyDelete
    Replies
    1. aww im so sorry for the inconvenience i will write in english next time :).
      because its for promotion in my country, so thats why i write in indonesian..

      Delete
  9. Great post, really enjoyed reading it, thanks for sharing!! GIG Love!
    xoxo Francy @ http://www.fancy-francy.com

    ReplyDelete
  10. It sounds promising. I'm glad that it worked for you. :)

    ReplyDelete
  11. Sorry, I can't understand your language. But this product kinda resemble the pink acne lotion from Mario Badescu. Have you tried that before? And how does it compare?

    ReplyDelete
    Replies
    1. for the mario badescu produt i havent try any before. but does it similar with this product?
      so i can't give you any further information again to make the comparison.. :(
      i will catch up later if i already know the answer. :)

      Delete
  12. Seems like a spot acne reduction product, haven't heard of the brand as well. Too bad that I cannot understand what you have written. The translation tab doesn't work as well.

    GIG Love

    xoxo Chaicy - New Post up - Style.. A Pastiche!

    SAP on Facebook

    ReplyDelete
  13. never heard of this product. but thanks for sharing babe! :) great review giglove www.claudineimelda.com

    ReplyDelete
  14. Never heard of this brand before, but it sounds wonderful =)

    ReplyDelete
  15. theres a brand thats similar to this and it works the same way just by looking the photos. can't remember what the brands called

    ReplyDelete
  16. I have never heard of this brand...there are just so many of them. Thanks for introducing it.

    GIG Love
    STYLE WITHOUT LIMITS

    ReplyDelete
  17. Nice detailed review. Like it was already mentioned, seems a lot like the Mario Badescu drying lotion. Does this product have a scent?

    GIG Love
    petitepralines.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes a bit strong sense.
      but does not really matter.

      Delete
  18. I've never heard of this brand but it looks like you're enjoying trying out. I'm glad that you liked it! <3 GIGLove

    ReplyDelete
  19. I can't read the non english parts, but the product looked intriguing!!

    ReplyDelete
  20. I can't read the non-english parts either, but reading the other comments it sounds like a great product :)
    | Life as a Petite || Fashion, Crafts & Lifestyle Blog |

    ReplyDelete
  21. I wish I could actually understand it

    ReplyDelete
    Replies
    1. next time i will write in english :D *pinky promise*

      Delete
  22. Honestly I only understand part of it. Thanks for sharing .

    ReplyDelete
  23. i cant read non-english part but it seems like the great product by reading above comments

    ReplyDelete
  24. From the pictures, it looks very interesting. Hope it works out well for you!

    xoxo giglove
    Andréa Christine | My Hair Story

    ReplyDelete
  25. That is a really interesting product with simple and nice packaging. Thanks for the review :)

    ReplyDelete
  26. I use something similar to this from Mario Badescu. It's pretty effective on bigger zits!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...