Thursday, April 17, 2014

Event Review: Retouch Photo/ Digital Imaging with Pygmalion Land and DKV Binus

Event Review:
Retouch Photo/ Digital Imaging
with
Pygmalion Land and DKV Binus


hello everyone, so by the date on 12 april 2014 at Binus Syahdan i just attended on retouch photo/ digital imaging event..
so much fun there, i met so many many beauty bloggers..

im really blind using and operating adobe photoshop..
i usually do retouch on photobucket.com
but well, this event really taught me a lots..
wow im so thank you very much to Pygmalion Land and DKV Binus..
they are so friendly and welcome with us at the event..

we got 2 session:
1. photo shoot before we try to learn how to retouch at computer lab..

Photo shoot at DKV Binus Studio..
Note: sorry for the bad quality from my picture..
forget to bring my digital camera :(
sorry once again

and session 2:
going to computer lab and start to retouch with adobe photoshop..
they taught us how to editing and retouch picture a bit more natural and great finished ! :)


and here is my picture when playing with adobe photo shop..
Play with adobe photoshop


and here is my finished work.. haha :(
sorry if im doing messed up..



                      Before                     and                              After


and then at the final session, this is our togetherness :)
miss this moment..
sweet moment hard to forget !
and my last word:
BIG THANKS ONCE AGAIN TO PYGMALION LAND AND DKV BINUS ~
:) <3

Togetherness before back home


so what do you guys think?
drop some comments on my post below..
let me know about your very honest opinion.. :)



THANK YOU FOR READING MY POST!
good luck everyone!
Love/Lief/Tresno,
Clara


xxx

16 comments:

  1. wihh udah di post :)
    mudah-mudahan berguna ya workshopnya

    cheers,
    www.pygmalionland.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ci mei udah buat postnya .. hehe
      thank you for visiting ci mei..
      good luck for you as always :)

      Delete
  2. wah di binus nya, jadi inget jaman kuliah. Sayangnya kau gak bisa dateng :(

    http://imaginarymi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya acaranya di binus...
      dirimu sibuk ya?? kalau kemaren kamu ikut kan kita bisa satu event lagi ... wkwkwk..
      semoga next event kita bisa bareng ya :)

      Delete
  3. Aku nggak pernah ngerti pakai photosho euyyy...
    Semua tutorial aku nggak diapa2in. huhuhuhu... pengen banget belajar sih sebenernya.

    Mampir ke blog ku yah. Ada postingan tutorial baru menggunakan warna paling hits tahun ini.
    Ditungguuuu....

    -MissPlum-
    http://plumblush.blogspot.com/2014/04/look-out-of-blue.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ihh sama banget... aku apalagi gaptek abis pake adobe photoshop..
      biasanya mah langsung pake camera 360 aja kali ya.. wkwkwk
      ga rempong editnya ...

      Delete
  4. wahh...sayang banget aku gak bisa ikut...padahal ingin banget :/...anyway, nice post ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bentrok ya sama acaranya?
      yah coba kamu kemaren dateng, bisa kenalan kita :)
      thank you ya for visiting..

      Delete
  5. wahh banyak ilmu yang didapat tuh, sayang aku mau ikut engga jadi bentrok acara >.<

    XOXO
    leeviahan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa banyak banget tips dan trick yang di ajarin pake adobe..
      bisa ngecilin badan secara instant juga ..
      ngilangin jerawat dimuka seketika wkwkwk..
      surganya cewek menjadi sempurna ... XD
      thank you for visiting ya .. :)

      Delete
  6. Baru ingat belum follow your blog dear.. udah ya ^^ follback2... ;p
    Aku minta foto2 disini yah, kmrn lupa bawa kamera dan lupa juga copy fotonya di lab >.<
    annateshop.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha iya gpp kok.. btw aku juga udah follow blog kamu yakkk ... :D
      boleh boleh kok di ambil aja fotonya..
      tapi sorry ya kalau gambarnya jelek..
      aku masih ada beberapa lagi sih yang ada di lab kalau kamu mau..
      kalau mau kasih tau ya, nanti tak kirimin emailnya .. :)

      Delete
    2. sip2 makasih.. bagus banget malah fotonya :D
      mau2... emailku: annateshop@ymail.com
      thank you :)

      Delete
    3. emailnya di cek ya yan ! :D
      sudah aku kirim fotonya..
      silahkan dipilih ..

      Delete
  7. aaah kampus aku. jadi kangen sama binus :)

    http://alsheilaaa.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...